• August 13, 2022

VIER DE TERUGKEER VAN MICHAEL MYERS NAAR HET WITTE DOEK MET TERRIFYING INK

BEN JIJ KLAAR VOOR DE TERUGKEER VAN HALLOWEEN?
Terwijl het Halloween-seizoen van 2017 grotendeels werd beheerst door de verfilming van Stephen King’s It, wordt verwacht dat de grootste kaskraker van het seizoen 2018 Halloween zal zijn – het directe vervolg op de film met dezelfde naam uit 1978.

Halloween van John Carpenter vormde in 1978 een precedent voor de horrorfilms van de late jaren 70 en 80, door in te spelen op de nationale angst voor seriemoordenaars en massamoorden. De film draait om het verhaal van Michael Myers, die als kind in een inrichting werd opgenomen na de moord op zijn oudere zus Judith. 15 jaar later ontsnapt Myers en begint hij de inwoners van een fictief stadje in het Midwesten te vermoorden.

En hoewel het vervolg van 2018 de elfde film in de Halloween-reeks mag zijn, heeft regisseur David Gordon Green besloten om de vorige inzendingen te negeren en het over te nemen waar de film van 1978 ophield. De primaire hoofdpersoon van de film, tiener babysitter Laurie Strode gespeeld door Jamie Lee Curtis, is ingesteld om de hoofdrol te spelen in de 2018 film naast Nick Castle, de originele Michael Myers van Halloween.

Ter ere van de film van dit jaar, waarvan wordt verwacht dat hij box office records zal breken, laten we een kijkje nemen naar 15 van onze favoriete Michael Myers tatoeages in de onderstaande galerij.

Leave a Reply

Your email address will not be published.