• August 12, 2022

HEEFT DR. PHIL EEN MOUW VOL TATOEAGES?

VERBERGT DE TV-PRESENTATOR GROTE INKT?
Als het gaat om de hedendaagse late-night televisie, zijn Kimmel, Fallon, Colbert, Conan, Meyers, Oliver en Corden de top honden. En terwijl elke show elke week innovatieve en onderhoudende inhoud creëert, stal Corden deze week de show. Tijdens een aflevering, die op 13 september in première ging, ontving Corden een handvol beroemde gasten, waaronder Mel B, Olivia Munn en Good Charlotte. Maar de echte ster van de show deze aflevering was niemand minder dan Dr. Phil. Dat klopt, de koning van de syndicated familie drama maakte een enorme impact op het late night publiek met een onverwacht en energiek optreden. Bekijk de galerij hieronder om zijn muzikale debuut en onthulling van zijn tatoeage te zien, en laat ons dan weten wat je van zijn rock-n-roll make-over vindt

Leave a Reply

Your email address will not be published.